Patates al caliu

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

3 racions

Utensilis

Unes graelles, paper de plata i un bon caliu.

Elaboració

Tallem les patates per la meitat al llarg, sense pelar, després la part sense pell de les meitats els fem un tall en forma de creu.
Seguidament untem amb una mica de mantega i salem una mica.
Ajuntem les patates meitat amb meitat i fem un embolcall amb paper de plata.
Seguidament les posem directament sobre del caliu i les anem girant. En traiem una al cap de uns deu minuts i mirem si està cuita i tova.
Quan estiguin cuites, les posem en un plat i les deixem refredar una mica.

15min

Notes

El temps d la recepte es el de preparar les patates i fer-las al caliu, o sigui sense contar el que estem per fer el caliu.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se