Lioneses de trufa

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Primerament prepararem la trufa, si pot ser d'un dia per l'altre millor, jo m'he trobat que al fer-la al matí m'ha faltat una mica de consistència. Doncs bé en un cassó posem la nata, quan arrenqui el bull hi afegim la xocolata a troços fins que estigui ben desfeta, esperem que es refredi i ho posem a la nevera.
Ara anem per la pasta, en un cassó hi posem, l'aigua, la llet, la sal el sucre i la mantega, sense deixar de remenar esperarem que arrenqui el bull, retirarem el cassó del foc i afegirem tota la farina de cop, ho barrejarem bé procurant que no hi hagi grumolls.

Seguidament ho tornarem a posar al foc remenant fins que la pasta ja no s'enganxi a les parets, ho posarem en un bol i esperarem a que es refredi. Un cop freda afegirem un a un els ous i ho batrem fins que ens quedi una pasta cremosa. En una safata del forn hi posarem paper vegetal i si tenim una mànega pastissera anirem més ràpid però si no la tenim, agafem dues culleretes i anem fent boletes i les posem amb una separació d'uns 2 cm. Ho posem al forn uns 20 minuts a 180º. El resultat acabat de sortir del forn és aquest:

Deixarem refredar les lioneses i mentrestant treurem la trufa de la nevera procurant que estigui mooooolt freda si pot ser quasi congelada perquè amb aquestes calors es perd molt la consistència. Muntarem la trufa i despres posem la pasta dins d'una mànega i anem omplint les lioneses, per acabar posarem una mica de sucre glacé per sobre i llestos.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se