Tomàquets xerry caramelitzats

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

Escaldarem els tomàquets durant 10 segons i els passarem de seguida a una olla amb aigua ben freda i glaçons.
Seguidament els pelarem i reservarem. En una paella hi posarem el sucre, la ratlladura de la llimona i la mel. He de comentar que la recepta original no hi posava aigua però com que la textura que quedava no m'agradava massa n'hi vaig posar una mica. Quan el sucre s'ha dissolt i la resta d'ingredients estan ben barrejats i es comença a fer el caramel hi afegim els tomàquets. En la font o safata que utilitzarem per servir-los hi posarem un rajolí d'oli de girasol, després els tomàquets i finalment les herbes que haguem escollit i ja tenim una manera diferent de menjar tomàquet.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se