Bombons de xocolata negre i foie

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Elaboració

Fonem una de les rajoles i pinzellem amb la xocolata fosa, o amb l'ajuda d'una cullera , el motllo de silicona per fer bombons, o si no es té, una glaçonera.
Ho posem al congelador entre 15 i 30 minuts, podem efectuar aquesta mateixa operació varies vegades, jo només ho vaig fer un cop.
Amb l'ajuda d'una forquilla omplim els bombons amb el foie ben aixafadet. Fonem l'altre rajola i cobrim un altre cop amb la xocolata i ho tornem a posar al congelador.
Els desmotllem amb molt de compte i ho servim amb un rajolí de vinagre de módena i una mica de sal maldon

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se