Pà o pastís de bacó amb olives i nous

Categoria:
Recepta per

Ingredients

6 racions

Elaboració

Barrejar la farina i el llevat, afegim els ous i ho batem bé, fins que quedi amb una textura cremosa, afegim l'oli i seguim barrejant. Seguidament afegim el formatge i acabem de barrejar-ho bé.
En un motllo hi posem una part de la massa, afegim unes quantes olives ben seques, si cal les eixugueu, trossos de bacó i nous ben picadetes, posem una mica més de massa i repetim l'operació. Acabem de posar la resta de massa i si voleu podeu deixar-lo així o afegir-hi més olives per donar un toc de color i ho posem al forn calent a 190º uns 30 a 45 minuts.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a: