Pà o pastís de bacó amb olives i nous
Ingredients
- 125 gr de farina per reposteria
- 2 ous
- 100 ml d'oli
- 100 gr de bacó en tires
- Olives farcides
- Nous
- 1/2 sobre de llevat royal (8gr)
- 75 gr de formatge ratllat (jo vaig posar emmental)
Elaboració
Barrejar la farina i el llevat, afegim els ous i ho batem bé, fins que quedi amb una textura cremosa, afegim l'oli i seguim barrejant. Seguidament afegim el formatge i acabem de barrejar-ho bé.
En un motllo hi posem una part de la massa, afegim unes quantes olives ben seques, si cal les eixugueu, trossos de bacó i nous ben picadetes, posem una mica més de massa i repetim l'operació. Acabem de posar la resta de massa i si voleu podeu deixar-lo així o afegir-hi més olives per donar un toc de color i ho posem al forn calent a 190º uns 30 a 45 minuts.
Comparteix aquesta recepta: