Bombons de dolç de llet

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Elaboració

Desfarem una rajola de xocolata. Per fer els bombons podem fer servir una glaçonera de les que tinguem però van millor els motllos de silicona, ja que no costa tant de treure després els bombons, amb l'ajuda d'una cullereta anirem omplin el motllo però posant només xocolata per les parets. Ho posarem al congelador entre 15 i 30 minuts. Despres podem tornar a repetir la operació però llavors no es veuria el dolç de llet. Un cop passat aquest temps hi posem una mica de dolç de llet a cadascun dels forats i uns trocets de nous, sempre però que no arribi fins a dalt, ho tornarem a posar al congelador uns 15 ó 30 minuts.
Desfarem l'altre rajola i acabarem els bombons, ara però ja no caldrà posar-ho al congelador, a la nevera n'hi haurà prou. A l'hora de servir els desmotllarem amb molt de compte.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se