Pastís d'alberginia

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Prepara el puré com indica el paquet.
Talla les albergínies a làmines i posa-les en aigua i sal; escorre-les i fregeix-les amb poc oli.
Sofregeix la ceba picada l'all i els xampinyons junt amb la carn picada, al final hi afegirem el tomàquet ratllat.
Ho courem a foc lent durant 20 minuts.
En una bandeja, de forn alterna el puré, les albergínies i la carn, finalitzant posant formatge ratllat per damunt i gratinar.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se