Pasta amb curri i bacó
Categoria:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Restes de pasta (macarrons, espirals, etz)
- Alfàbrega
- Crema de llet
- Colorant alimentari
- Sal
- Curry
- Mantega
- Bacó
Elaboració
No he posat mesures en els ingredients ja que donen molt de joc, o sigui que poseu-los al vostre gust.
Posem una olla al foc amb aigua i un raig d'oli i una culleradeta de colorant, ja que volia donar-li un toc de color i que la pasta de quedés blanca. Quan bulli afegim un grapat de sal i la pasta que volguem fer.
En una cassola posem a desfer una mica de mantega i saltegem el bacó, un cop s'hagi enrossit afegim la crema de llet i un polsim de sal, una mica de curri i deixem reduir una mica. Un cop tinguem la pasta cuita la colem i hi posem una nou de mantega, mentres acaba de deixar a nar l'aigua. Seguidament posarem la pasta escorreguda a la cassola on tenim el bacó, la crema de llet i el curry i ho barregem bé. Al final hi afegim alfàbrega, ja sigui fresca o seca i ja tenim una altra manera de menjar pasta.
Comparteix aquesta recepta: