Palmeres dolces

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Estirem la pasta de full i hi posem per sobre sucre i ho escampem bé. Després agafem els extrems de la pasta de full i els dobleguem cap el centre, i afegim més sucre i repetim l'operació.
Ens ha de quedar un cilindre el qual colocarem amb les unions cap a sota i pintarem amb ou batut. Seguidament anirem tallant porcions d'un centímetre d'amplada i ho posarem en una safata del forn sobre paper vegetal. Pintarem novament amb ou batut i ho posarem al forn pre-escalfat uns 20 minuts a 200º o fins que quedin dauradetes.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se