Mandonguilles amb ceba i bolets

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En un bol posem la carn picada, l'ou, la sal, el julibert i l'all. Ho barregem bé amb les mans, anem afegint pà torrat i ho amassem fins que no se'ns enganxi a les mans.
Amb una forquilla o amb els mateixos dits agafem trossets de massa i anem fent boletes, a mi m'agraden més aviat petites, sobre gustos colors. Les enfarinem i les posem a la paella amb l'oli ben calent. Quan estiguin quasi fetes les reservem.
A la mateixa paella on em fet les mandonguilles hi afegim la ceba tallada a làmines i la deixem que faci xup xup. Quan veiem que es comença a estovar afegim els bolets congelats i deixem que vagin treien l'aigua. Hi afegim la manzanilla, tot i que és optatiu, però li dóna molt bon gust. Quan veiem que ha redüit i els bolets ja no deixen anar l'aigua, afegim les mandonguilles ho deixem uns minuts perquè agafin el gustet de la ceba i els bolets i ja les teniu.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se