Panets casolans amb xocolata
Categoria:
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 gr de llet (sencera)
- 50 gr de sucre
- 50 gr de mantega en pomada
- 3 rovells + 1 ou per pintar
- 12 g de llevat royal
- 350 gr de farina de força
- 1 mica de sal
- Perletes de xocolata
Elaboració
En un bol posem tots els ingredients menys les perletes de xocolata i l'ou que serà per pintar, ho barregem bé fins que no ens quedin grumolls, si veieu que la massa s'enganxa massa, com a mi m'ha passat, hi afegiu una mica més de farina. Un cop tot barrejat hi afegim les perletes de xocolata i ho barregem suament. Seguidament fem boletes, d'uns 60 ó 70 gr procurant que les perletes quedin a dins i les posem en una safata pel forn, deixem una mica d'espai entre elles ja que llevaran, hi posem per sobre unes perletes per decorar ho tapem amb un drap i esperem uns 30 minuts, mentrestant posem a escalfar el forn a 180 º. Un cop passat aquest temps posem els panets al forn i ho deixem entre 30 i 35 minuts, o anem punxant fins que l'escuradents surti sec i la coberta dels panets estigui dauradeta. Si ho proveu ja m'explicareu!!!!!
Comparteix aquesta recepta: