Botons de galeta

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Desfem el café soluble en l'aigua calenta i removem bé fins que ens quedi una pasta. Barregem amb una cullera de fusta la mantega i el sucre que haurem posat prèviament en un bol, afegim la clara batuda i seguim batent. Dividim la massa obtinguda en dues parts. Agafem una de les parts i hi afegim 150 gr de farina tamissada i una mica de sal i ho barregem fins que no quedin grumolls, procurem fer una bola amb la massa obtinguda, i l'emboliquem amb paper film i ho posem a la nevera de 30 a 60 minuts. A l'altra part de la massa hi afegim l'aroma de vaïnilla, la resta de la farina tamissada, el cacau i una mica de sal i procedim de la mateixa manera que amb l'altra, barregem, fem una bola, l'envoliquem amb paper film i la posem a la nevera.
Un cop passat aquest temps estirarem una de les dues masses i amb un talla pastes fem formes arrodonides i les anem col.locant en una safata pel forn, amb l'altra massa fem el mateix però amb un tallafastes més petit o sino fent boletes amb les mans i aplanant-les i posant-les al centre de les primeres galetes. Jo per acabar-les he agafat un escuradents i he anat fent foradets al centre de les galetes intentant simular uns botons. Posem les galetes al forn prèviament escalfat uns 10 minuts a 190º.

1h 15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se