Cigrons casolans

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una morter o picadora.

Elaboració

Posarem els cigros a bullir que haurem tingut prèviament en aigua, amb la fulleta de llorer.
Quan siguin tous, els colarem i reservarem.
En una cassola posarem l'oli i farem el sofregit de ceba que haurem ratllat abans.
Quan sigui una mica rosseta, ho salarem, i posarem el vi ranci. Passats uns minuts, hi afegirem l'all, avellanes, ametlles torrades i nous que haurem picat al morter o en una picadora. Ho deixarem uns cinc minuts, i afegirem tot seguit els cigrons bullits, barrejant-ho tot bé. Ho deixarem uns minuts més.
Finalment, hi possarem l'ou dur a trossets, i ho remenarem novament.

45min

Notes

Ho servirem a taula amb la mateixa cassola que els hem fet, posant unes fulletes de julivert al bell mig de la cassola.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se