Lasanya de calçots i botifarra de perol

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

-Netegem els calçots i els tallem ben finets. Els sofregim amb els tomàquets (ratllats) i la carn (en el cas de la botifarra, abans l'hem obert i esmicolat).
-Quan ja està llest, hi afegim la salsa de calçots (més o menys quantitat en funció de la textura que ens interessi aconseguir).
-Muntem la lasanya intercalant les capes de pasta amb les de sofregit.
-Si tenim temps, la deixem reposar una mica a la nevera.
-Ho rematem amb una mica de beixamel i ho espolsem amb pa ratllat. Gratinem el plat al forn.

1h

Notes

*Aquesta recepta ens l'ha descobert el Juan Manuel Prieto i la podeu recuperar, explicada amb tota mena de detall, al següent link: http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_5938_36.mp3 (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se