Lasanya de calçots i botifarra de perol
Categoria:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 botifarres de perol (400-500 grams) o carn picada de vedella
- 7 o 8 calçots
- 2 tomàquets petits
- salsa de calçots o romesco
- beixamel lleugera
- pa ratllat
Elaboració
-Netegem els calçots i els tallem ben finets. Els sofregim amb els tomàquets (ratllats) i la carn (en el cas de la botifarra, abans l'hem obert i esmicolat).
-Quan ja està llest, hi afegim la salsa de calçots (més o menys quantitat en funció de la textura que ens interessi aconseguir).
-Muntem la lasanya intercalant les capes de pasta amb les de sofregit.
-Si tenim temps, la deixem reposar una mica a la nevera.
-Ho rematem amb una mica de beixamel i ho espolsem amb pa ratllat. Gratinem el plat al forn.
Notes
*Aquesta recepta ens l'ha descobert el Juan Manuel Prieto i la podeu recuperar, explicada amb tota mena de detall, al següent link: http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_5938_36.mp3 (en alguns ordinadors la descàrrega funciona millor amb Internet Explorer)
Comparteix aquesta recepta: