Arròs de galeres i carxofa
Categoria:
Tipus de plat: Paella
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 carxofes (tallades amb 4 trossos)
- 12 galeres
- Oli d'oliva
- Pebrot verd
- Pebrot roig
- 1 ceba
- 1 tomàquet madur
- 300gr d'arros
- Brou de peix
- Sal
- All
- Julibert
Elaboració
Sofregir en la mateixa paella que utilizarem per servir l'arròs les carxofes talladetes amb 4 trossos les galeres ja netejades amb l'oli d'oliva, quan estigue dorat retirar-les i reservar a banda.
Tallar a daus els pebrots, la ceba i el tomàquet i sofregir a la paella amb el mateix oli utilizat en anterior sofregida de galeres i carxofes.
Afegirem al sofregit de verdures l'arròs deixar uns minutets remenar-lo i incorporar les carxofes i galeres.
A continuació tirarem el brou de peix que tindrem de banda molt calent.
Uns 20 minuts de cocció (dependent de la varietat d'arròs utilizada)
Comparteix aquesta recepta: