Arròs de galeres i carxofa

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregir en la mateixa paella que utilizarem per servir l'arròs les carxofes talladetes amb 4 trossos les galeres ja netejades amb l'oli d'oliva, quan estigue dorat retirar-les i reservar a banda.
Tallar a daus els pebrots, la ceba i el tomàquet i sofregir a la paella amb el mateix oli utilizat en anterior sofregida de galeres i carxofes.
Afegirem al sofregit de verdures l'arròs deixar uns minutets remenar-lo i incorporar les carxofes i galeres.
A continuació tirarem el brou de peix que tindrem de banda molt calent.
Uns 20 minuts de cocció (dependent de la varietat d'arròs utilizada)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se