Pà de pessic al romaní i oli d'oliva

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Batem els ous juntament amb el sucre o edulcorant fins que comenci a quedar blanquinós. Tot seguit afegirem l'oli a poc a poc i el romaní picat. Afegirem la farina, amb el llevat i la sal tamissats. Posarem una mica d'oli o mantega en un motlle, i afegim la massa.
Ho posarem al forn calent uns 40 minuts a 160º, o fins que un escuradents surti sec. Un cop fet el desmotllem i el deixem refredar sobre una reixeta. I per acabar hi posarem per sobre una mica de sucre glacé i una branca de romaní.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se