Crema de carbassa

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

En una olla fonda posem a enrossir un all partit per la meitat amb una mica d'oli d'oliva, seguidament hi afegirem el porro tallat en juliana i la carbassa a trossos, deixarem que es coguin un parell de minuts sense parar de remenar, passat aquest temps afegim la mantega i deixem que es desfaci. Tot seguit afegim les patates tallades a trossos i deixarem un parell de minuts més. Agafarem l'aigua i la posarem a l'olla fins que cobreixi les verdures, taparem i deixarem coure a foc mig uns 30 minuts, fins que la carbassa i les patates estiguin toves. Jo en aquest moment he deixat refredar i he reservat a la nevera d'un dia per l'altre. A la recepta original com que era coure-la i servir-la feia aquests passos directament, afegia el formatge de cabra i el cremós, hi passava per la batedora i servia. Jo he fet aquests passos en el moment de servir, és a dir he tornat a escalfar la crema i hi he seguit els passos finals. Un cop ja tenim la crema passem a emplatar, posarem un fons de crema, una mica de formatge cremós i oli d'alfàbrega.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se