Llaminera amb salsa afruitada
Ingredients
- 2 llamineres de porc tallades a daus
- 2 pomes i 2 peres
- 1a ceba gran
- Oli
- Sal
- Farina blanca
- Branquilló de canyella
- 1a mica de picada
- 1 rajolinet de vi ranci o moscatell
Elaboració
PRIMER CAL FREGIR LES LLAMINERES PRÈVIAMENT ENFARINADES
DESPRÉS, ES RETIRA I ES POSA A COURE LA CEBA FINS QUE ES TORNA COLOR DE MEL
S'AFEGEIX LA FRUITA PELADA I ES VAN DONANT VOLTES
S'HI POSA TAMBÉ EL BRANQUILLÓ DE CANYELLA, EL VI I LA PICADA I ES VA COUENT A FOC BAIX(15-20m)
ES RETIRA TOT I ES PASSA PER LA BATEDORA I ES TORNA A LA CASSOLA JUNT AMB ELS DAUS DE CARN
LLEST PER SERVIR I MENJAR DESPRÉS D'UNS 20 MINUTS....BON PROFIT!!!!!!
Comparteix aquesta recepta: