Xai al forn
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Espanya
Dieta: kosher
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quart de xai de llet
- Mantega
- 2 grans d'all
- Romaní fresc
- Aigua
- Sal
Elaboració
1. Netegem el xai, l'assaonem amb sal i l'untem de mantega. Per altra banda en un morter aixafem 2 alls amb romaní, hi posem una mica d'aigua i sal i li ho posem per sobre al xai. També podem posar-hi mitja llimona si volem.
2. El fiquem al forn durant 2 hores i 15 minuts a 170 graus i l'anem controlant. Cada 15-20 minuts li posem una mica d'aigua o, amb una cullera, el banyem amb el seu mateix suc.
2h 15min
Notes
El xai al forn o xai rostit és un plat molt típic de Castella i Lleó, on jo personalment he passat temporades vivint-hi ja que el meu pare era d'allà.
Etiquetes: Carns Espanya Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2470 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.