Fetge de vedella amb ceba

Ingredients

  • 350 grams de fetge de vedella
  • 1 ceba
  • 3 grans d'all
  • Mig got de vi blanc
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva
  • 1 trosset de pastilla de brou concentrat (opcional)

2 racions

Elaboració

1. Comencem daurant lleugerament els alls en una paella amb oli calent.
2. Afegim el fetge tallat a trossos, el salpebrem i el remenem bé fins que quedi segellat; reservem.
3. En la mateixa paella amb l'oli dels alls i el fetge, sofregim la ceba tallada a tires fins que ens quedi ben daurada.
4. Incorporem el fetge juntament amb el trosset de brou concentrat i hi tirem el vi. Cuinem fins que s'evapori l'alcohol i refoguem fins que espessi.
5. Servim el fetge amb ceba calent acabat de fer, i el podem acompanyar amb patates fregides fetes prèviament i un bon pa.


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3607 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: