Fetge de vedella amb ceba
Categoria:
Carns
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 grams de fetge de vedella
- 1 ceba
- 3 grans d'all
- Mig got de vi blanc
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
- 1 trosset de pastilla de brou concentrat (opcional)
2 racions
Elaboració
1. Comencem daurant lleugerament els alls en una paella amb oli calent.
2. Afegim el fetge tallat a trossos, el salpebrem i el remenem bé fins que quedi segellat; reservem.
3. En la mateixa paella amb l'oli dels alls i el fetge, sofregim la ceba tallada a tires fins que ens quedi ben daurada.
4. Incorporem el fetge juntament amb el trosset de brou concentrat i hi tirem el vi. Cuinem fins que s'evapori l'alcohol i refoguem fins que espessi.
5. Servim el fetge amb ceba calent acabat de fer, i el podem acompanyar amb patates fregides fetes prèviament i un bon pa.
Etiquetes: Andalusia Carns Menuts Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3607 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.