Qualls de xai amb tomàquet
Un plat d'origen gitano.
Categoria:
Carns
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de qualls de xai
- 2 pebrots verds
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 1 pot de tomàquets sencers
- Oli i sal
4 racions
Elaboració
Coem els qualls de xai en una olla durant 1 hora.
Els netegem bé, tallem a trossets i fregim una mica en una paella. Retirem del foc quan estiguin daurats.
Fem un sofregit amb el pebrot, la ceba i l'all. Quan estigui daurat, hi tirem el tomàquet i un cop fregit remenem tot plegat.
Tastem i hi posem sal al gust.
Etiquetes: Andalusia Carns Menuts Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2630 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.