Cigrons d'abstinència
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 Kilo de cigrons
- Un porro
- 1/2 ceba
- Un gra d'all
- Una pastanaga
- Una patata mitjana
Elaboració
El dia dia abans a la cuita, es remullen els cigrons durant 24 hores.
Es prepara una olla amb uns quatre litres d'aigua, (aproximadament) i quant a casi punt d'ebullició, s'hi posen tots els cigrons al aigua, junt també amb el porro, la mitja ceba, la pastanaga, la patata i el gra d'all, però amb la precaució de aquestes verdures posar-les dins d'una bossa de malla. El motiu serà, perquè quant tot estigui cuit (que tardarà una hora aproximadament) treure'm la bossa de la verdura cuita, amb tots els seus ingredients, i també una mica del mateix caldo de cuita i el posarem en un recipient per passar-los per un "TUR MIX" i el seu triturat posar-lo després ben barrejat amb els cigrons, apunt per servir-lo.
Comparteix aquesta recepta: