Cigrons d'abstinència

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

El dia dia abans a la cuita, es remullen els cigrons durant 24 hores.
Es prepara una olla amb uns quatre litres d'aigua, (aproximadament) i quant a casi punt d'ebullició, s'hi posen tots els cigrons al aigua, junt també amb el porro, la mitja ceba, la pastanaga, la patata i el gra d'all, però amb la precaució de aquestes verdures posar-les dins d'una bossa de malla. El motiu serà, perquè quant tot estigui cuit (que tardarà una hora aproximadament) treure'm la bossa de la verdura cuita, amb tots els seus ingredients, i també una mica del mateix caldo de cuita i el posarem en un recipient per passar-los per un "TUR MIX" i el seu triturat posar-lo després ben barrejat amb els cigrons, apunt per servir-lo.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se