Llenties amb borraines

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Rentar les borraines i posarles a bullir en un litre d'aigua i una mica de sal fins que estiguin cuites. Escòrrer, tallar-les petites amb unes tisores i reservar.
Trinxar la ceba, el pebrot, el porro, el tomàquet i els alls.
En una paella posar oli per fer el sofregit amb la ceba, el porro i el pebrot. Quan estigui bastan cuit, afegir el tomàquet i els alls. Seguir remenant fins que sofregit quedi melós. Incorporar les borraines, remenar 1 minut. Incorporar les llenties i remenar 1 minut més.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se