Llenties amb borraines
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 gr. de llenties cuites
- 12 fulles de borraines
- 1 ceba
- 1 porro
- 1 pebrot vermell
- 1 tomàquet
- 2 alls
- 1 l. d'aigua - sal
- Oli d'oliva
Elaboració
Rentar les borraines i posarles a bullir en un litre d'aigua i una mica de sal fins que estiguin cuites. Escòrrer, tallar-les petites amb unes tisores i reservar.
Trinxar la ceba, el pebrot, el porro, el tomàquet i els alls.
En una paella posar oli per fer el sofregit amb la ceba, el porro i el pebrot. Quan estigui bastan cuit, afegir el tomàquet i els alls. Seguir remenant fins que sofregit quedi melós. Incorporar les borraines, remenar 1 minut. Incorporar les llenties i remenar 1 minut més.
Comparteix aquesta recepta: