Faves amb Calçots

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En primer lloc caldrà tenir la cansalada i la botifarra blanca i negra tallada a daus, els calçots i els alls tendres tallats en juliana.
Comencem, coent la cansalada amb un raig d’oli ben calent i remenant sovint. Quan comenci a estar ben torrada, afegim els dos tipus de botifarra sense parar de remenar. La botifarra/bull ja està cuita i per tant només es tracta que deixi anar l’oli i s’esparraqui una mica.
Quan estigui tot cuit, ho traiem de la cassola mirant de mantenir l’oli per a coure-hi el calçot i l’all tendre a foc lent.
Anem remenant sovint per a que tot quedi tot ben cuit. Afegim un gotet de licor (en aquest cas vaig afegir tres cullerades soperes de conyac de tòfona) i deixem que s’acabi de coure.
Quan el calçot i l’all ja estiguin ben daurats, afegim el tall que hem separat i remenem. Afegim les faves (congelades o no) i continuem remenant mentre afegim el brou calent (aneu afegint en funció de si en falta o no) salpebrem i deixem coure 40’ a foc lent.
Ja tenim el plat llest!

1h

Notes

http://www.totesboelquelollacou.blogspot.com/


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se