Pollastre a la taronja

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Elaboració

El pollastre trossejat, ja salat, el posem dins la cassola amb oli,el daurem una mica, afegim una cullerada de farina i una cullereta d'herbes de provençal(aromàtiques), ho remenem i afegim el vi i les patates, que ja haurem fregit prèviament a part i la pell de la taronja, o tapem i ho deixem coure, 10 minuts abans de tancar el foc afegim el suc de la taronja espremuda.Sempre podem afegir una mica d'aigua si veiem que convé.

Notes

Podem substituir el pollastre per conill.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se