El meu trinxat de l'Empordà

Categoria:
Típica de: Espanya → CATALUNYA
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients:

4 racions

Elaboració

o Possem el pernil en mig de dos fulls de paper vegetal i enfornem 180ºC aproximadament. 10 min
o Tallem i rentem la col. Seguidament, pelem i tallem les patates a trossos petits i bullim en olles separades. Colem i reservem.
Fregim lleugerament la cansalada viada trossejada amb una mica d'oli i incorporem els alls trossejats, la botifarra negra i els pinyons, daurant lleugerament a foc molt lent, per evitar que quedi sec i se'ns cremi.
o Separem uns instants la paella del foc perquè el contingut baixi la temperatura i empolvorem el pebre vermell dolç, remenant perquè no es cremi. Afegim la col i la patata, barrejant-lo tot.
o Batre els ous amb un rajolí de llet i els incorporem a la resta d'ingredients. Deixem que l'ou vagi quallant, evitant que ens quedi ressec.
o Emplatem i decorem amb el cruixent.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se