Llomillets al forn, a les herbes

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Safata de forn

Elaboració

Salpebrarem els llomillets, els hi posarem les herbes i els deixarem a la nevera unes hores.
Els posarem en una safata al forn, i deixarem que es dorin de sota primer.
Els hi donarem la volta, i posarem les boletes de mantega per sobre, fins que siguin rossets.
Fregirem les patates a rodanxes no massa primes, ben rosses.

30min

Notes

Posarem les patates a sota els llomillets o pels costats a la safata de servir.
És un plat molt senzill de fer, i boníssim.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se