Raviolis con jamón,zanahorias y judías
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Facil
Ingredients
- 450 g de raviolís
- 100 g de pernil cuit
- 1 pastnaga
- 120 g de vaixoques
- Julivert picat
- Oli
- Sal
- Pebre
4 racions
Utensilis
pelapatates,escorridora
Elaboració
Pela la pastanaga, tallala en làmines amb el pelapatates i escàldales a l'aigua bullint salada durant 1 minut, escorreles i refresqueles en aigua freda. Neteja les vaixoques, fes-ho a trocets i coules també cinc minuts. Talla el pernil en daus.
Cou els raviolis en aigua bullint salda fins que estiguin al dente i els escorres
Calenta una mica d'oli en una paella, afageix les verdures i el pernil i els raviolis i deixa que agafi sabor tot junt durant uns minuts.
Reparteix els raviolís en plats i, abans deservir, psa-hi julivert picat.
10min
Etiquetes: Sas Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1428 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.