Raviolis a la crema de bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de raviolis
- 600 grams de gírgoles naturals
- Aigua
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Mantega
- Salsa de soja
- Nata líquida per muntar
- Una ceba tendra picolada
- Conyac
- Un cullerot de brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Un ramet de porradell ben picolat
4 racions
Utensilis
Un wok gran
Una safata rodona de porcellana blanca
Un cassó gran
Una escorredora
Una batedora elèctrica
Una paella gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament en un cassó amb: aigua,sal i una mica de mantega, bullim els raviolis i quan són cuits al "dente",els escorrem i reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim les gírgoles tallades a juliana gruixuda salpebrades i les reservem. Tot seguit, agafem la meitat de gírgoles i amb l'ajud d'un ganivet les picolem ben picolades i les reservem.
Seguidament, en un cassó gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim : la ceba tendra picolada i la resta de gírgoles. Tot seguit afegim el conyac, ho flamegem i deixem reduir.
A continuació, afegim: el brou, un got de nata líquida, i un raig de salsa de soja.
Tot seguit, passem la batedora elèctrica i sense colar ho fiquem en el wok a foc baix.
Seguidament afegim els raviolis, corregim de sal ho remenem tot ben remenat i ho fiquem a la safata ben espolsat amb el porradell picolat, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de la pasta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1397 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.