Raviolis amb samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de raviolis
  • Quatre cullerots de la meva samfaina (la trobareu a les meves receptes)
  • Aigua
  • Sal
  • Una mica de mantega

4 racions

Utensilis

Un wok
Una safata rodona de porcellana blanca
Un cassó gran
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i una mica de mantega, bullim els raviolis fins que són cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
A part, fem la samfaina com explico a la meva recepta, un cop feta la picolem amb l'ajud d'un ganivet i la fiquem en el wok.
Seguidament afegim els raviolis, ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem a la safata de porcellana per servir-ho a taula.

40min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1647 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: