Bescuit de plàtan i xocolate

Categoria:

Ingredients

Elaboració

Jo vaig fer tota la mescla amb la Thermomix, però es pot fer també a mà o amb varetes elèctriques. Batem els ous amb el sucre fins que canvie de color; hi afegim el iogurt i l'oli i ho continuem batent; després hi incorporem les farines, la sal i el rent en pols. Ho mesclem tot bé, xafem el plàtan amb una forqueta i l'afegim a la mescla. Després posem les gotes de xocolate i ho mesclem amb suavitat.
Folrem un motlle de plumcake amb paper de forn i, sense greixar-lo, hi aboquem la mescla (jo la vaig abocar tota de colp i no sé si per aquesta raó se'm va quedar el xocolate baix de tot; la propera vegada provaré d'abocar la meitat de la mescla i després espolsar un poc de farina i acabar de posar tota la massa. Crec que d'aquesta manera, la farina forma una pel·lícula que no deixa que s'enfonse el xocolate; ja fa temps que ho vaig llegir no sé on, però no ho havia experimentat mai).
El forn ha d'estar ben calent; jo el pose al màxim i quan hi fique el bescuit l'abaixe a 170ºC o 180ºC (depenent del forn); ha d'estar una hora i només per baix. En eixe moment se suposa que si punxes el bescuit amb una agulla de punt, ha d'eixir neta. Es desmotlla molt fàcilment gràcies al paper que fa que no s'enganxe. Aquest bescuit és un dels meus favorits per la humitat que adquireix i també per la combinació de plàtan amb xocolate, que és deliciosa. Espere que vos agrade.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se