Bombons variats part I
Categoria:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 rajola Xocolata negre del 70%
- 1/2 rajola Xocolata blanca
- Colorant en gel
- Sucre de colors
Elaboració
Doncs si, en vista que no se'm dóna malament la xocolata he decidit fer un "receptari" de bombons desde els més clàssics als més innovadors o agoserats. Cada setmana faré diversos tipus de bombons i a veure que en penseu. Per suposat s'accepten idees, o sigui que si voleu que provi de fer algun tipus de bombó que us faci gràcia només m'ho heu de dir i el faré amb molt de gust.
Per començar us poso els tres primers tres tipus.
Hem de fondre la xocolata al microones o al bany maria. Amb la xocolata blanca s'ha d'anar amb compte perquè si s'utilitza el microones es pot cremar de seguida.
Només haurem de fer servir uns motlles originals perquè es vegin ben divertits i vistosos. Si voleu fer servir dos tipus de xocolata primer haurem de posar la primera xocolata al fons del motlle i posar-ho una estona a la nevera. Un cop hagi endurit ja podrem posar l'altre tipus de xocolata a sobre.
1.- Xocolata negre amb toc de xocolata blanca farcit de peta-zetas
2.- Xocolata negre amb sucre de colors
3.- Xocolata negre amb toc de xocolata blanca taronja i lila farcits d'ametlles caramelitzades
Comparteix aquesta recepta: