Bombons variats part I

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

Doncs si, en vista que no se'm dóna malament la xocolata he decidit fer un "receptari" de bombons desde els més clàssics als més innovadors o agoserats. Cada setmana faré diversos tipus de bombons i a veure que en penseu. Per suposat s'accepten idees, o sigui que si voleu que provi de fer algun tipus de bombó que us faci gràcia només m'ho heu de dir i el faré amb molt de gust.
Per començar us poso els tres primers tres tipus.
Hem de fondre la xocolata al microones o al bany maria. Amb la xocolata blanca s'ha d'anar amb compte perquè si s'utilitza el microones es pot cremar de seguida.
Només haurem de fer servir uns motlles originals perquè es vegin ben divertits i vistosos. Si voleu fer servir dos tipus de xocolata primer haurem de posar la primera xocolata al fons del motlle i posar-ho una estona a la nevera. Un cop hagi endurit ja podrem posar l'altre tipus de xocolata a sobre.
1.- Xocolata negre amb toc de xocolata blanca farcit de peta-zetas
2.- Xocolata negre amb sucre de colors
3.- Xocolata negre amb toc de xocolata blanca taronja i lila farcits d'ametlles caramelitzades

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se