Pollastre rostit casolà

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola normal. Una safata de servir.

Elaboració

Posarem una cassola al foc amb oli d'oliva abundant, i quan sigui calent, hi posarem el pollastre que haurem fet a trossos i salpebrat, i l'anirem rostint amb foc no massa fort.
Quan comenci a ser ros, hi afegirem la ceba tallada a trossos (de dalt a baix), i els alls amb pell.
Deixarem que cogui tot uns deu minuts, i seguidament, hi posarem el moscatell, i ho deixarem acabar de fer durant una estona més.

45min

Notes

Ho posarem a taula en una safata bonica, i ho acompanyarem amb unes patates fregides o xips.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se