Xirles a la marinera

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola i un ratllador.

Elaboració

Posarem les xirles o cloïses en un bol gran amb sal, perquè deixin anar la sorra que porten.
Quan faci una bona estona, les posarem en un drap de cuina, i les eixugarem bé.
Posarem una cassola al foc amb l'oli.
Ratllarem la ceba, i tallarem els alls ben petitons.
Ho sofregirem tot, i quan sigui ros, hi tirarem la copa de vi blanc, i ho deixarem dos minuts més.
Seguidament, hi afegirem les xirles, o cloïses, i ho cobrirem d'aigua amb una culleradeta de maizena, una mica de pebre negre i la punteta de bitxo (a gust, si es vol més o menys picant)
Deixarem que es vagin obrint les petxinetes, i quan siguin totes obertes, hi tirarem el julivert picat fi, i ho taparem fins l'hora de servir-les.

30min

Notes

Cal servir-les molt calentes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se