Llom de porc senglar en salsa de múrgoles

Categoria:
Típica de: Suïssa → Alps
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rostim el llom i el tallem en làmines fines, vigilant de que quedi una mica cru.
Salsa : en la paella de rostir el llom afegim les xalotes picades molt fines, afegim les múrgoles tallades en làmines, ho deixem que es faci una mica i afegim el vi de porto, la crema de llet i el suc de carn, ho deixem reduir fins que quedi la salsa cremosa.
Múrgoles : les bullim i les empanem amb el pa ratllat amb la llavor de rosella i les fregim en oli abundant.
Aquesta és una recepta de cuina amb majúscules. Com a productes del bosc, els bolets i la cacera sempre han combinat molt bé. Si la carn del senglar li dona consistència, les múrgoles (Morchella sp.) li donen tota la finesa i la sofisticació necessàries. Indicat per a ocasions molt especials.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se