Pastís fondant Bob esponja
Categoria:
Recepta per forn
Dificultat: Alta
Ingredients
- 4 ous
- Mantega(el que pesin el ous)
- Xocolata fondant (el que pesin els ous)
- Farina de reposteria (el que pesin els ous)
- Sucre (el que pesin els ous)
- 8gr de llevat royal
- Una culleradeta d'aroma de vaïnilla
- Fondant de color groc,negre,blanc,marró i blau
Elaboració
Per que ho entengueu millor, pesarem els ous sense la closca i la quantitat que surti, doncs la resta d'ingredients. Després separarem les clares dels rovells. Muntem les clares a punt de neu amb un péssic de sal i reservem.
Amb la mantega en pomada afegim el sucre i batrem, seguidament hi afegim els rovells un a un i seguim batent, després la xocolata que prèviament haurem desfet i seguirem batent fins que ens quedi una massa homogènia, arribarà un punt que fins i tot us costarà. Afegirem de mica en mica la farina i el lleva tamissats i seguim batent, com que agafarà molta consistència acabarem de barrejar amb una espatula o similar. Un cop tinguem ho tinguem tot ben barrejat hi anem afegint les clares amb molt de compte. Seguidament ho posarem en un motlle desmontable i ho enfornarem entre 40 i 45 minuts a 180º o fins que l'escuradents surti séc, es recomana anar mirant a partir dels 30 minuts.Deixarem refredar una bona estona abans de decorar
Comparteix aquesta recepta: