Filets de maire arrebossats

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primer de tot netegem les maires traient el cap i la tripa
Les rentem be sota la aixeta i les escorrem
Seguidament en traiem els filets i els tallem a trossos
Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Mentrestant preparem ou batut en un plat fondo i farina crua en un altra plat
Salpebrem el peix i el passem per ou batut i seguidament per farina
Un cop ben calent el oli i fregim el peix i quan sigui ben ros el posem a escorre en un plat amb paper de cuina
Estarà llest.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se