Bunyols d´anís i xocolata

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

En un caço es posa la llet, al foc. Quan comenci a temperar-se es posa la mantega i es
deixa fins que es vaigi desfent. S´incorpora ralladura de llimona, 4 cullerades de sucre
i una copeta petita d´anis. Quan comenci a bullir, tirarem la farina (tamizada) de cop,
al caço, i anirem remenant, fins que la farina estigui lligada amb la llet. Ho treurem
del foc, i ho deixarem refredar un parell de minuts. Fora del foc anirem tirant d´un en
un els ous. Primer tirarem el primer i ho remenarem fins que quedi lligat amb la barreja
i així continuarem. Ls pasta queda molt fina.
En un altre caço una mica fondo, posarem oli de girasol i quan esrigui prou calent anirem tiran culleradetes de pasta. Els bunyols s´aniran girant ells mateixos, fins que queden
cuits.
En un plat tindrem paper de cuina i a mida que estiguin fregidets, els pasarem pel
paper per treure l´excès d´oli i ràpidament els pasarem en una plata amb sucre.
En reservarem uns quants i desfarem al bany naria xocolata fondant. Pasarem els bunyols
per la xocolata i ho deixarem que es refredin. Ja estan llestos per servir amb una
copeta de jerez dolç. Bon profit.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se