Salsa romesco per als calçots

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un morter i/o una batedora

Elaboració

Piquem al morter els alls, les ametlles les avellanes els alls, el pa fregit, el tomàquet i botifarra escalivada.
Una vegada ben picat posarem l'oli el vinagre la sal i el pebre vermell.
Es remena be fins que quedi ben homogeni i bastant espesa per que quedi el calçot ben untat de salsa.

30min

Notes

Es pot servir amb un bol (recomanat) també amb un plat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se