Tonyina amb poma caramel·litzada i reducció d'Oporto
Categoria:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Oporto (o Bourbon o conyac)
- 4 talls de la part final de la tonyina (que sigui melosa)
- 2 pomes Golden
- mantega
- sucre morè
- salsa de Soja Heinz
Elaboració
- Fem la tonyina a la planxa i la reservem.
- Traiem el cor de la poma i la tallem a rodanxes, d’1 cm. de gruix aproximadament.
- A la mateixa paella o cassola on hem fet la tonyina, hi passem la poma amb una mica de mantega i sucre morè. Ho reservem.
- Aprofitant la salsa que ens ha deixat la poma, tirem a la paella una mica d’Oporto i esperem que redueixi (a foc molt lent). Hi afegim salsa de soja de la marca Heinz (les altres són excessivament salades).
- En un plat hi posem la poma caramel·litzada, a sobre els talls de tonyina i finalment ho napem amb la reducció.
Comparteix aquesta recepta: