Ossobuco de gall d'indi
Ingredients
- 6 talls d'ossobuco de gall d'indi
- 3 tomàquets madurs de mida mitjana
- 1 ceba mitjana
- 6 grans d'all
- 1/2 gotet de vi ranci
- 1 culleradeta de sucre
- Oli d'oliva
Elaboració
En una cassola amb oli d'oliva es rosteixen els talls de gall d'indi.
Es ratllen els tomàquets, es talla la ceba a trocets i es tallen els alls.
Desprès es posa tot en una paella i es freixeig.
Afegir el sucre i el vi ranci a la paella.
Finalment es posa la salsa que tenim preparada,a la cassola on hi ha el gall d'indi.
Es posa un parell de gots d'aigua a la cassola i es fa bullir tot a foc lent uns 30 minuts.
Notes
Es pot acompanyar amb arròs blanc.
Si es posa arròs bullit en petits motlles tipus flamera i s'aboca al plat, queda molt decoratiu
i tambè molt bo.
Comparteix aquesta recepta: