Ossobuco de gall d'indi

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva es rosteixen els talls de gall d'indi.
Es ratllen els tomàquets, es talla la ceba a trocets i es tallen els alls.
Desprès es posa tot en una paella i es freixeig.
Afegir el sucre i el vi ranci a la paella.
Finalment es posa la salsa que tenim preparada,a la cassola on hi ha el gall d'indi.
Es posa un parell de gots d'aigua a la cassola i es fa bullir tot a foc lent uns 30 minuts.

45min

Notes

Es pot acompanyar amb arròs blanc.
Si es posa arròs bullit en petits motlles tipus flamera i s'aboca al plat, queda molt decoratiu
i tambè molt bo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se