Peus de porc gratinats

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es compren els peus de porc bullits,partits de dalt a baix i tallats per la meitat.
Es col-loquen en una plàtera que pugui anar al forn.
Es reguen amb suc de llimona i el vi sec,es barreja l'all i el julivert, ben trinchats.
Agafar l'oli calent (mitja tasseta)i es tira a sobre dels peus de porc,junt amb el formatge el
pa ratllat i trossets de mantega .
Es posen 10 minuts al forn una fort,i després es gratinen uns quants minuts.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se