Peus de porc gratinats
Categoria:
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 peus de porc petits
- 1 llimona
- 1/2 gotet de vi blanc sec
- 2 grans d'all
- Julivert
- 40g de formatge ratllat
- 40g de mantega
- 1/2 tasseta d'oli d'oliva
- Pa ratllat
Elaboració
Es compren els peus de porc bullits,partits de dalt a baix i tallats per la meitat.
Es col-loquen en una plàtera que pugui anar al forn.
Es reguen amb suc de llimona i el vi sec,es barreja l'all i el julivert, ben trinchats.
Agafar l'oli calent (mitja tasseta)i es tira a sobre dels peus de porc,junt amb el formatge el
pa ratllat i trossets de mantega .
Es posen 10 minuts al forn una fort,i després es gratinen uns quants minuts.
Comparteix aquesta recepta: