Festa marinera

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Agafem una cassola i la posem al foc amb un bon raig de oli de oliva a escalfar
En una altra olla preparem un fumet de peix amb caps de peix,una fulla de api i una ceba
Preparem la ceba ben picada i el tomàquet ben trinxat
Pelem els alls i els posem a la cassola de el oli i també una llesca de pa i el fetge del rap
Un cop això ben fregit o posem a una ma de morter
Posem el tomàquet a la cassola i el sofregim
Un cop ben sofregit afegim les patates esberlades a la cassola i donem unes voltes
Afegim el fumet colat a la cassola i seguidament afegim el peix i els crustacis
Deixem coure uns deu minuts i afegim la picada del morter desmaixada amb una mica de suc de la cocció
Sacsegem la cassola i deixem coure uns cinc minuts més
Fet això o passem a una plata i gaudim si hem permeteu haber titulat aquesta recepta com a festa marinera.

Notes

Simplement i pot semblar no se com dir, una tonteria, però hem fa molta gràcia titular aquesta recepta , Festa marinera, crec que realment ès una festa aquest plat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se