Bacallà amb salsa de tomaca i maionesa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

S'enfarina el bacallà i es fregeix.
En una plàtera per anar al forn es posa tomaca fregida i triturada al fons, que cobreixi tota la plàtera.
Al damunt si posa els talls de bacallà i es cobreixen amb una mica mes de tomaca, i per sobre la tomaca si posa una cullerada de maionesa que cobreixi tot el tall (la maionesa pot ser de pot o feta a casa)
Es posa al forn a gratinar, i ja tenim el plat apunt per servir-lo.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se