Coc ràpid amb poma

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Es separen les clares i es munten, i es reserven per posar-les al final.
Es posen els rovells, el sucre, l'oli, el iogurt, i l'essència de llimona en un bol i és mescla tot.
Després posarem la farina i la llevadura. Continuarem remenant.
Al final de tot, posarem la poma trossejada i les clares muntades.
Es posa al motlle i ho posem al forn durant 45 min. a 180ºC.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se