Bacallà a la mussolina d'alls

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Enfarinar el bacallà i fregir-lo a la fregidora a 170º.
Quant estigui enrossit el retirarem i el posarem damunt de paper absorbent.
Mentre posarem les patates al forn i quant estiguin fetes les pelarem i les tallarem a làmines.
Prepararem la mussolina fent un allioli afegint-hi una tassa de nata liquida els alls tendres que haurem passat per la paella per daurar-los.
Muntarem el plat amb les patates i el bacallà pintat amb la mussolina i una mica de julivert ratllat. Gratinar fins que la mussolina agafi color.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se