Truita amb suc d'espinacs i de fesols

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

Per la picada:

4 racions

Elaboració

Posarem a fregir els espinacs amb una paella gran, una vegada estan al punt els canviarem a una pella més petita i farem una truita amb els espinacs i els fesols amb els ous.
Feu el sofregit amb els alls trinxats en una cassola de fang, poseu-hi farina afegir-hi els tomàquets i el pebre vermell.
Tot seguit abocar-hi l'aigua i que bulli uns 10 minuts.
Posar-hi la truita tallada en 4 trossos i que bulli 10 minuts.
Tirar la picada i deixar bullí 10 minuts més.

45min

Notes

Si ve de gust hi podeu posar ous durs partits pel mig


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se