Pomes farcides de mores

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Buidar les pomes, per que pugem farcí-les. Fem una petita insisio a tot el voltant per evitar que la pell es trenqui durant la cocció
EL FARCIMENT: Barrejar las mores, la pell de la taronja, el sucre i la menta. Col·loqueu les pomes en una bandeja resistent al foc, farcirem amb la pasta apretant be el centre.Repartirem la reste del ralle-nu al voltant de les pomes i ho regarem amb el suc de la taronja.
Deixa-les coure durant 45 minuts a forn mitja(175º).
Les pomes tindrien de estar hi a cuitàs.

Notes

S'en de menjar calentes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se