Confitura de tomaca de l'àvia Malena

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Utensilis

Pots hermètics. Un bol de vidre.

Elaboració

Escaldarem les tomaques, per tal de pelar-les amb més facilitat.
Una vegada pelades, els hi treurem el suc i les llavors (opcional).
Les pesarem i afegirem la mateixa quantitat de sucre.
Les trinxarem. Encara que no quedin fines, també es bo de trobar trossets una vegada feta.
Hi posarem la raspadura d'una llimona, i el suc.
Ho posarem tot al foc, i ho deixarem que es vagi fent a foc lent, durant uns 35/40 minuts.
Tindrem els pots hermètics a punt, i la posarem dins una vegada freda, procurant que no hi quedi aire.
Es conserva molt bé durant temps, si els pots estan ben tancats.

1h

Notes

Les tomaques de l'estiu, són les millors per a fer aquesta confitura.
Queda deliciosa, i és una recepta molt antiga.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se