Floreta d'Extremadura
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Extremadura
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 6 ous, ½ litre d'aigua bullida amb anissos o ratlladura de llimona.
- 1 / 4 de farina. (Opcional 1 / 4 de llet)
- Sucre, mel.
8 racions
Utensilis
Paella fonda, motlle de ferro
Elaboració
Es poeta tot fins aconseguir una barreja lleugera.
Posar abundant oli de gira-sol en una paella fonda i ficar el motlle fins que aquest ben calent.
Treure el motlle i ficar-lo a la barreja fins a 2mm per sota de la vora perquè es enlairament bé tornar a ficar a la paella fins que es enlairament.
Quan estiguin daurades treure-les de la paella, escórrer i posar-los sucre o mel.
Elaboració de la mel:
Coure meitat de mel i meitat d'aigua.
1h
Notes
Estan boníssimes
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2086 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.