Floreta d'Extremadura

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Extremadura
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 6 ous, ½ litre d'aigua bullida amb anissos o ratlladura de llimona.
  • 1 / 4 de farina. (Opcional 1 / 4 de llet)
  • Sucre, mel.

8 racions

Utensilis

Paella fonda, motlle de ferro

Elaboració

Es poeta tot fins aconseguir una barreja lleugera.
Posar abundant oli de gira-sol en una paella fonda i ficar el motlle fins que aquest ben calent.
Treure el motlle i ficar-lo a la barreja fins a 2mm per sota de la vora perquè es enlairament bé tornar a ficar a la paella fins que es enlairament.
Quan estiguin daurades treure-les de la paella, escórrer i posar-los sucre o mel.
Elaboració de la mel:
Coure meitat de mel i meitat d'aigua.

1h

Notes

Estan boníssimes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2086 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Òmnia Associació Cultural Gitana de Viladecans diu:
Oh! Què bones i què maques Isidra!!!
Rosa Viladecans diu:
enorabuena isidra son graciosisimas y estan buenisimas
Ares Bonamusa diu:
Isidra, les vaig tastar fetes per una amuga i n'eren boníssimes i cruixents, ara per a setmana Santa n´he comprat i guai !!!!!!!.

Les provaré de fer amb la teva recepta, doncs tinc l'estri, en vaig fer pèro la pasta de fregir no và quedar be, era massa gruixuda.

Salutacións

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: